Verhuur algemeen

In de maanden juli en augustus is er geen huur mogelijk van de Serre, uitgezonderd condoleancebijeenkomsten.

De Kerk van Rozendaal dateert uit 1758 en is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving (de Posbank en het Nationaal Park de Hoge Veluwe), schuin tegenover het kasteel Rosendael met de bedriegertjes, de schelpengalerij en de Oranjerie. Gesitueerd aan aangrenzende bossen, heide en de Posbank biedt de omgeving uitgebreide mogelijkheden voor velerlei activiteiten.

website zijkant
De Serre van Rozendaal en de kerkzaal lenen zich uitstekend voor diverse soorten bijeenkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleinschalige congressen, vergaderingen, concerten, symposiums, conferenties, cursussen, huwelijken, rouw- en gedachtenisdiensten maar ook condoleances, workshops, reünies en andere gelegenheden. In 2015 heeft o.a. een uitbreiding en renovatie plaats gevonden van de nevenruimten van dit Rijksmonument zodat de multifunctionaliteit van het gebouw sterk werd verbeterd.
Beschikbaarheid van de kerkzaal en/of De Serre van Rozendaal kunt u vinden in de agenda.

Met de huur van de kerkzaal en/of De Serre van Rozendaal ondersteunt u de instandhouding van het unieke Rijksmonument. Opbrengsten uit de verhuur worden gebruikt voor onderhoud van het gebouw en de tuin en restauratie van Rijksmonumentale onderdelen.

Tijden dagdelen verhuur
De kerkzaal en De Serre van Rozendaal (nevenruimten) kunnen per dagdeel worden verhuurd. Een dagdeel bestaat uit de volgende tijdvakken:

  1. Ochtend: 08.00 – 12.30 uur
  2. Middag: 13.00 – 18.00 uur
  3. Avond: 18.30 – 23.00 uur

Men kan een half uur voor de gestelde tijd de locatie betreden om eventuele voorbereidingen te treffen. Van de genoemde tijden kan slechts incidenteel en in overleg worden afgeweken.

Luchtreinigers in de kerkzaal en in de Serre
Het corona-virus blijft een voortdurende bron van besmetting. Teneinde kerkgangers en bezoekers van de Serre maximaal te beschermen zijn in ons pand een drietal TROX-luchtreinigers geplaatst: 2 in de kerkzaal en 1 in de Serre. Deze apparaten zijn voorzien van HEPA-filters waarmee, volgens de specificatie van de fabrikant, 99,95% van alle virus-besmette aerosolen uit de lucht worden gehaald. De kans op de overdracht van het virus via besmette lucht in de kerkzaal en de Serre is daarmee bijna tot nul gereduceerd.

Bij de huur van De Serre van Rozendaal kan (zonder extra kosten) gebruik worden gemaakt van de keuken (inclusief vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron en kookplaat), beamer, geluidsinstallatie voor muziek en geluidsversterking (microfoons), wifi en de tuin met terras. Tevens is servies, bestek en glasservies aanwezig.
Bij de huur van alleen de kerkzaal kan gebruik worden gemaakt van de geluidsinstallatie, toiletten in de hal van De Serre van Rozendaal en wifi.
Zowel in de kerkzaal als in De Serre van Rozendaal is een ringleiding aanwezig. Ook is een mindervalidentoilet aanwezig.

Overige faciliteiten die wij u aan kunnen bieden zijn (deze worden in de loop der tijd uitgebreid):
- een professionele organist/pianist;
- gebruik van een piano;
- statafels met witte rok te huur à € 5,- per tafel.


Bij de standaard verhuur van De Serre van Rozendaal of de kerkzaal per dagdeel, bent u zelf verantwoordelijk om deze ook weer in dezelfde staat (schoon) op te leveren. Kosten als gevolg van onvoldoende uitgevoerde schoonmaak zullen op de huurder worden verhaald. De schoonmaakkosten zijn 60 euro.
Aangezien de kerk in een woonkern ligt dienen huurders nadrukkelijk rekening te houden met omwonenden om (geluids)overlast te voorkomen.

Borg
Bij alle (incidentele) huur van dient voorafgaand aan de huur van de ruimte een borg te worden betaald van € 50,-. Deze borg wordt z.s.m. terug gestort indien de ruimte schoon en in dezelfde staat wordt achter gelaten.

Specifieke informatie en prijzen

Uiterlijk 5 dagen voor de dag dat een ruimte wordt gehuurd, dient het volledige factuurbedrag inclusief borg overgemaakt te zijn (dit geldt niet voor begrafenissen en andere urgente gebeurtenissen). Annulering 4 weken voor de gehuurde dag is kosteloos, binnen de periode van 1 tot 4 weken voorafgaand aan de gehuurde dag wordt 20% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 1 week voorafgaand aan de gehuurde dag wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
Voor specifieke informatie en prijzen verwijzen wij u naar De Serre van Rozendaal en/of de Kerkzaal.
Geen huur mogelijk op 1e en 2e Kerstdag, oudejaarsmiddag en -avond, Nieuwjaarsdag en op 1e en 2e Paasdag.

Verhuur aan leden van de Protestantse Gemeente Rozendaal

Betalende leden van de Protestantse Gemeente Rozendaal ontvangen 50% korting bij gebruik van de Kerk en/of de Serrre.

Informatie verhuur
Voor informatie over verhuur, de musici, het gebruik en de beschikbaarheid kunt u bellen met Carla Rexwinkel
of Anneke van der Togt tel. 06-27320891.
U kunt telefonisch contact opnemen van maandag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezichtiging van Kerk en Serre is mogelijk van maandag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur.